Denne hjemmeside, employerbranding.dk, udbydes og ejes af coreworkers A/S, Ragnagade 7, 2. sal, 2100 København Ø, CVR nr. 35030840 (herefter CW).

1. Cookies

Cookies anvendes i dag af stort set alle hjemmesider. På employerbranding.dk bruger vi dem til at udarbejde statistik over din færden på employerbranding.dk med henblik på at forbedre din oplevelse. En cookie er en lille, passiv fil, som hjemmesiden gemmer på din computer, tablet eller mobiltelefon, for at kunne genkende den. En cookie kan ikke indsamle oplysninger fra din enhed, sprede virus eller andre skadelige programmer.

employerbranding.dk benytter vi Google Analytics til at gemme informationer om, hvilke sider og funktioner du besøger og anvender på employerbranding.dk. Informationerne anvendes ligeledes af Google for at optimere din informationssøgning på internettet og til statistiske formål.

Vi gemmer kun cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon, hvis du har givet din tilladelse. Vores cookies ligger på din enhed i op til 24 måneder, hvorefter de bliver slettet. Du kan også selv fjerne cookies fra din enhed – følg nedenstående links for at få hjælp til at slette cookies i din internetbrowser.

Sletning af cookies i Internet Explorer
Sletning af cookies i Google Chrome
Sletning af cookies i Safari
Sletning af cookies i Mozilla Firefox

2. Persondata

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil CW som dataansvarlig indhente og behandle en række personoplysninger om dig som bruger:

  • E-mailadresse
  • Navn
  • Arbejdsplads
  • Jobfunktion

Personoplysningerne behandles altså udelukkende med henblik på at fremsende nyhedsbreve eller anden information, som brugeren specifikt har givet samtykke til.

CW’s behandling af personoplysninger lever op til de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataloven samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. CW gennemgår med jævne mellemrum sit persondatakartotek og sletter oplysninger, der ikke længere er relevante, samt oplysninger, som brugeren ønsker slettet.Brugeren kan på anmodning få oplyst hvilke oplysninger om vedkommende, der behandles i CW. Urigtige eller vildledende oplysninger vil ligeledes blive rettet af CW på begæring af brugeren. Brugeren kan til enhver tid gøre indsigelser imod, at vedkommendes persondata gøres til genstand for behandling.

Såfremt der er spørgsmål relateret til CW’s behandling af personoplysninger på hjemmesiden, eller hvis brugeren ønsker at gøre indsigelse mod behandlingen, kan den ansvarlige for hjemmesiden kontaktes på info@coreworkers.dk.

Nyhedsbrev

Artikler, interviews, trends og best-practice direkte i din inbox.
tilmeld