single

core:workers opruster med ny chefkonsulent til ledelses- og forandringskommunikation

Mette Avnshøj, 46, er ansat som chefkonsulent hos core:workers, hvor hun skal hjælpe bureauets kunder med at skabe vækst, engagement og bedre arbejdspladser. Mette har gennem de sidste 20 år trænet hundredvis af ledere i kommunikation og gennemført utallige forandringsprocesser. Hun har tidligere været ansat i TDC og Advice og kommer senest fra en stilling som Internal Communications Manager i Rambøll. Hun er uddannet cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet.

Mette får en central rolle i at udbrede og træne ledere i at blive dygtige kommunikatører, og hun vil bl.a. arbejde med at udbrede kendskabet til core:workers’ nyudviklede lederkommunikationsprogram core:communicator®, der med patenterede 360 graders surveys, rådgivning, værktøjer, træning og spil giver virksomheder et samlet løft, der kan mærkes på medarbejdernes trivsel og præstationer og dermed på virksomhedens vækst og resultat.

Artikelbilleder_core_communicator

’Vi er glade for, at vi har kunnet få en så erfaren og dygtig konsulent og ledertræner ombord i core:workers. Mette har både erfaringen, forretningsforståelsen, charmen og ledelseserfaringen fra egen krop med sig, når hun hjælper ledere med at finde nøglen til deres kommunikative lederskab, og jeg tror, det er derfor, hun har så stort held til at booste deres ledelsesperformance uanset lederniveau”, siger Gitte Rosholm, administrerende direktør i core:workers.

”Jeg var en af de første, der blev certificeret i at bruge Kommunikationsspejlet, og jeg har været med til at udvikle både Codan’s True Communicator og Danske Banks tidligere MOVE-program, der nu er erstattet af en skræddersyet version af vores core:communicator®. Og jeg må sige, at værktøjerne i core:communicator® er de bedste og mest brugbare værktøjer til lederkommunikation, jeg endnu har set. Ligesom programmets survey er et langt bedre udgangspunkt for samtaler, der flytter ledernes selvopfattelse og kompetencer, end nogen andre, jeg kender til. Så jeg glæder mig og er stolt over at få opgaven med at udbrede core:communicator® i branchen”, siger Mette Avnshøj.

Kontakt chefkonsulent Mette Avnshøj (30 44 25 66 / mea@coreworkers.dk) eller adm. dir. Gitte Rosholm (31 75 15 37 / gro@coreworkers.dk), hvis du vil høre mere om, hvordan du kan styrke din egen eller andre lederes kommunikation.

Nyhedsbrev

Artikler, interviews, trends og best-practice direkte i din inbox.
tilmeld