single

core:network ser dagens lys

I core:workers bliver vi løbende inspireret af hinanden, af vores ambitiøse kunder og af vores netværk, og vi ved, at mange af vores kunder finder deres inspiration ved at diskutere deres udfordringer med deres kolleger i branchen og ved at dele gode erfaringer inden for deres discipliner. Derfor har core:workers nu taget initiativ til at starte netværket core:network.

I core:network samler vi frontløberne inden for People & Communication i et arbejds- og inspirationsforum, hvor medlemmerne kan udveksle idéer og erfaringer og få inspiration til at tackle de udfordringer, de møder i deres daglige arbejde med at skabe resultater og forandring gennem Employer Branding, Employee Engagement og Talent Attraction.

Rammen for netværket bliver en række arbejdsmøder, hvor vi arbejder koncentreret og effektivt med konkrete problemstillinger og cases. Emnerne har vi udvalgt på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse, der blev rundsendt i netværket i starten af juni. Ugen inden hvert møde sender vi en brief til netværkets medlemmer, og på selve mødet går vi i krig med udfordringerne og konkrete cases som vi løser i grupper. På den måde har vi sikret, at det altid er relevante emner, vi arbejder med. Hvert arbejdsmøde varer 2,5 timer, og 24 timer efter mødet modtager medlemmerne en skriftlig debrief, der samler op på de vigtigste pointer og erfaringer, der blev delt på mødet, ligesom resultaterne af spørgeskemaundersøgelsen også bliver delt i netværket.

Netværket henvender sig til direktører og chefer med interesse eller speciale inden for HR og kommunikation, og hvis du vil høre mere om core:network, er du velkommen til at kontakte Teddy Birch Petersen på 31 31 91 18 / tbp@coreworkers.dk Vi glæder os til det første møde, og til at dele de første spændende findings med core:network.

Events   //   Ledelse   //   Strategi   //   Trends   //   Udvikling 

Nyhedsbrev

Artikler, interviews, trends og best-practice direkte i din inbox.
tilmeld